Plataforma per la Llengua contempla la pàtria sencera: inaugura una nova seu a l’Alguer

La nova seu permetrà a l'entitat intensificar la seva tasca de protecció i promoció de la llengua catalana a l'Alguer.

Després de 10 anys de treball incansable a la ciutat sarda, Plataforma per la Llengua inaugura una nova seu a l’Alguer, ubicada al centre històric, just al costat de la Biblioteca Catalana. La nova seu permetrà a l’entitat intensificar la seva tasca de promoció i protecció de l’alguerés, la variant catalana que es parla a la ciutat.

La inauguració oficial tindrà lloc dissabte 10 de febrer a les 11:30 h i comptarà amb la presència del president de Plataforma per la Llengua, Òscar Escuder, la vicepresidenta, Mireia Plana, la directora, Rut Carandell, i el delegat a l’Alguer, Mauro Mulas. Després del tall de la cinta inaugural, se celebrarà una exposició fotogràfica que repassarà els deu anys de trajectòria de l’entitat a l’Alguer.

-Publicitat-

Com a preludi a la inauguració, el divendres 9 de febrer a les 21:00 h, la Coral Mans Manetes oferirà un concert gratuït al Poco Loco. El concert, dirigit pel mestre Claudio Gabriel Sanna, comptarà amb la col·laboració dels músics Salvador Maltana (baix), Dario Pinna (violí) i Paolo Zuddas (percussions).

La nova seu de Plataforma per la Llengua a l’Alguer representa un pas important en la consolidació de l’entitat al territori i en el seu compromís amb la defensa del català en tota la seva diversitat. La presència de l’entitat a l’Alguer reforça la idea que la llengua catalana cal ser protegida i promoguda des de tots els indrets dels Països Catalans.

spot_img

Últimes notícies

Notícies Relacionades