Sílvia Orriols no vol parlar en castellà en una entrevista al canal espanyol La Sexta

Després de la irrupció d’Aliança Catalana en el Parlament amb dos diputats, totes les mirades s’han dirigit cap a Sílvia Orriols, líder del partit, i escollida diputada per la demarcació de Girona.

De tothom és sabut que Orriols, batllessa de Ripoll, no parla mai en castellà. No només això. Quan a la nit electoral els mitjans li van preguntar si felicitaria Salvador Illa per ser el cap de llista del partit més votat, Orriols no s’arronsà i declarà que “no felicito imperialistes”, referint-se al líder del PSC.

-Publicitat-

L’endemà, dilluns, després de les emocions de la nit anterior, el canal espanyol La Sexta es desplaçà a Ripoll per entrevistar Orriols. Davant d’això, Sílvia Orriols va optar per dir-los que ella no parlaria en castellà. No només això: va aconseguir que el periodista li parlés en català davant de les càmeres, de manera que la líder d’Aliança Catalana també va respondre en català.

Aquesta actitud contrasta amb la de tots els polítics dels partits processistes catalans, que quan són entrevistats per mitjans espanyols responen en castellà.

Recordem que Aliança Catalana ha obtingut grans resultats a la comarca a la capital de la qual n’és batllessa, la comarca del Ripollès. Aliança Catalana ha estat la força més votada a Ripoll (aconseguint-hi encara més vots que a les eleccions municipals del 2023), a Campdevànol i a les Llosses. Els resultats més positius per a Aliança s’han situat sobretot a les comarques del Ripollès i la Garrotxa, però també a moltes altres comarques catalanes, sobretot de l’interior.

spot_img

Últimes notícies

Notícies Relacionades