La televisió pública valenciana emetrà pel·lícules en castellà

La televisió pública valenciana, À Punt, començarà a oferir l'opció de veure pel·lícules en castellà a partir del divendres 19 d'octubre.

La televisió pública valenciana À Punt començarà a emetre les pel·lícules del divendres amb l’opció d’àudio en castellà. Però mantindrà la versió en valencià com a predeterminada.

Segons informa el web del canal, l’opció multilingüe estarà solament disponible en ”La gran estrena” dels divendres a la nit i s’anirà introduïnt progressivament per qüestions de drets d’emissió en castellà.

-Publicitat-

À Punt no és la primera televisió pública dels Països Catalans que ofereix ficció estrangera en català i castellà, la televisió de les Illes Balears, IB3, ho fa d’ençà del començament de les seves emissions, és clar que IB3 va néixer amb vocació de ser una televisió bilingüe mentre que la televisió pública valenciana ho va fer amb vocació d’emetre íntegrament en valencià.

El canvi en l’orientació del canal es suma a altres iniciatives del govern entrant per desplaçar el valencià en favor del castellà.

spot_img

Últimes notícies

Notícies Relacionades