La UB aprova una moció en suport a Palestina que no demana l’alliberament dels segrestats ni esmenta l’atac de Hamàs

El claustre de la Universitat de Barcelona (UB) ha aprovat una moció en suport a Palestina que afirma que l’origen del conflicte palestí es troba en “l’ocupació colonial i apartheid que practica l’estat d’Israel” i exigeix al Consell de Govern que “trenqui tota relació institucional o acadèmica amb universitats, instituts de recerca, empreses i altres institucions israelianes com a mecanisme de pressió sobre l’estat d’Israel” i exigir “al Govern d’Espanya i al Govern de la generalitat de Catalunya que trenquin relacions amb l’Estat d’Israel”. La moció comença dient que d’ençà “del passat 7 d’octubre Israel practica un genocidi sobre la població palestina de la franja de Gaza”.

La moció en cap moment fa esment dels brutals atacs comesos per Hamàs que van deixar centenars de civils israelians morts, assassinats a trets i a sang freda, de les múltiples violacions comeses pels terroristes islamistes. La moció tampoc exigeix l’alliberament dels civils israelians i d’altres nacionalitats segrestats el 7 d’octubre per Hamàs.

-Publicitat-

Ara només falta que aquesta moció aprovada pel claustre de la UB també sigui aprovada pel Consell de Govern. Els manifestants i estudiants propalestins, organitzats en la plataforma Acampada per Palestina Barcelona, diuen que no aturaran l’acampada que fa dies que han començat fins que vegin accions concretes de la universitat en el sentit de complir els diversos punts de la moció aprovada.

spot_img

Últimes notícies

Notícies Relacionades