Londres engalana la principal artèria comercial de la ciutat per celebrar el Ramadà

El West End de Londres s’ha omplenat de llums per celebrar el Ramadà dels sarraïns, l’esdeveniment més important del calendari musulmà, coincidint precisament amb la Setmana Santa o Pasqua cristiana que fa més de mil anys que es celebra a Anglaterra i que forma part constituent de la cultura anglesa.
Les llums s’han instal·lat a Oxford Street, entre Picadilly Circus i Leicester Square. Enguany és el segon any que això passa a la capital britànica, després que el batlle de Londres, Sadiq Khan els encengués juntament amb el presentador de televisió Adil Ray.


Els llums que desitgen un “Feliç Ramadà” han guanyat elogis després que Aisha Desai s’inspirés en les llums festives de Nadal al centre de Londres i comencés a fer un crowdfunding per a la idea.
Finalment, les llums van rebre el suport d’Asif Aziz, un promotor immobiliari multimilionari, la companyia del qual posseeix llocs com el Trocadero de Londres, finançant-los a través de la seva Fundació Aziz.
Un pas més, doncs, en la islamització de la Gran Bretanya i en l’arraconament de la cultura i les tradicions angleses a través dels petrodòlars àrabs i la immigració mahometana massiva

spot_img

Últimes notícies

Notícies Relacionades