Puigdemont diu que “necessitem immigració” i afirma que són les empreses qui ha de garantir que els estrangers parlin català

El candidat a la presidència de la Generalitat de Catalunya per Junts, Carles Puigdemont, va afirmar ahir a Argelers (el Rosselló) que Catalunya “té necessitat d’immigració” en els anys vinents i continuà assegurant que “els discursos de zero immigració no estan basats en cap raó ni realisme”. Puigdemont afegí que “la gestió que ha fet l’Estat espanyol dels fluxos migratoris no ha estat la correcta”.

D’altra banda, Puigdemont va posar tota la responsabilitat de l’aprenentatge i ús del català per part dels immigrants a la teulada de les empreses, afirmant que són les responsables de garantir que els seus treballadors parlin català. Tanmateix, Puigdemont no va dir res de sancions per aquelles empreses que no garanteixin l’ús del català.

-Publicitat-

Aquestes declaracions en el sentit de preparar la població per una onada migratòria encara més gran de la que ens ha arribat s’entenen en el context de defensa per part de Junts dels grans macroprojectes d’oci com el Hard Rock, els quals es nodriran gairebé del tot de mà d’obra estrangera, que el partit de Puigdemont sempre ha defensat.

spot_img

Últimes notícies

Notícies Relacionades