La veritat

Sílvia Orriols diu en una entrevista en prime time que els catalans som una ètnia, i a tota una classe política i social nascuda i crescuda entre falòrnies l’hi explota el cap. Sílvia Orriols diu, bàsicament, que els catalans som un grup de persones que comparteixen una cultura pròpia. És a dir, la candidata d’Aliança Catalana rebenta el sistema de sobreentesos i falsedats colonials amb una sola paraula, dient el que és obvi, que els catalans som una comunitat humana amb una història, una llengua, una cultura i uns usos i costums singulars. I el sistema tremola.

El gran ariet que farà caure el règim de Vichy català és la veritat. No necessitem massa cosa més que una dosi letal de veritat per noquejar una casta política basada en la mentida. Dir la veritat és tant bèstia, tan poc habitual, tan trencador, tan alliberador, que el règim colonial no la pot suportar.

- Publicitat -

De fet, l’arquitectura cultural impostada, tot l’entramat administratiu i burocràtic, i la seva maquinària de robatoris, falsedats i simulacres s’aguanta precàriament sobre una base que fa anys que és podrida del tot. Si dir el que resulta natural a tot el món és a Catalunya motiu d’escàndol i corredisses, és perquè el fonament de la Catalunya autonòmica és l’anormalitat més nauseabunda.

Si la qüestió de l’ètnia ha provocat un petit terratrèmol al món autonomista, la sensació de vertigen que tindran els guardians del gueto quan es posin sobre la taula temes amb substància real, aquells que mantenen prohibits i tapats entre tones de deixalla espanyola, aquelles qüestions que convenientment etiquetades com a políticament incorrectes o vetades per escandaloses no són mai tractades, i que són precisament les vies d’escapament que els permeten seguir dessagnant impunement una terra ocupada, l’esgarrifança que recorrerà la catèrvola tradicionista acabarà en un refredat mal curat.

- Publicitat-

Una reforma total del sistema educatiu. Un replantejament de les bases del sistema sanitari. Un seguiment exhaustiu i auditat per cada perceptor i euro emprat en el sistema de serveis socials i ajudes. Una transformació profunda de l’administració catalana, enfocada al servei diligent, automatitzat i instantani. L’obligatorietat del català per viure i treballar al país. Una rebaixa fiscal massiva i l’abolició dels impostos de donacions, successions i patrimoni. L’eliminació de tota mena de traves burocràtiques i administratives per als ciutadans. L’expulsió immediata dels immigrants il·legals. Una persecució implacable dels criminals. El retorn de la seguretat als carrers.

Cada un d’aquests temes és una bomba de rellotgeria que caurà sobre un sistema que ja fa aigües, i que no pot sostenir cap mena de debat seriós sense fer la més vergonyosa demagògia.

- Publicitat -

El país fa massa anys que deixa el seu futur en mans d’autèntics indocumentats. L’autonomia els ha dissecat el cervell. Molts d’ells ja venien dissecats de casa, amb la seva indigència socialista. Fa feredat de veure. Com més veritats es diguin, com més grosses i essencials siguin les evidències, més despullades quedaran les misèries ruïnoses que sostenen l’entramat autonòmic. Els veureu córrer esverats, escandalitzats, acusant a tothom de nazi d’ultradreta feixista. Com més veritat, més estressats se’ls veurà. Més evident serà el seu deliri. La veritat els és una metzina. Hi són al·lèrgics. Han viscut en un petit món d’endogàmia i falsedat, fet a mida de les seves ànimes. La veritat serà la seva perdició. Diguem-la sempre, alt i clar.

spot_img

Últimes notícies

Notícies Relacionades

La salut nacional 

Segar Cadenes

Els catalans no som una ètnia

La demografia covarda